Publikationer om risikovurdering
2024
2021
E-artikel: Risikovurderinger i DTU Fødevareinstituttet (pdf)
2019
Notat: Sikkerheden for gravide ved indtag af ingefærshots fremstillet af roden fra ægte ingefær (Zingiber officinale Roscoe) (pdf)
E-artikel: Risikovurderinger i DTU Fødevareinstituttet (pdf)
2017
E-artikel: Risikovurdering af bog (frugten fra bøgetræet) som fødevare (pdf)
2015
Høringssvar: Forslag til grænseværdi for indhold af totalt organisk fluor i papir og pap fødevareemballage (pdf)
Helhedssyn på nødder – en risk-benefit vurdering (pdf)
Cocktail: Danmarks største forskningsprojekt om cocktaileffekter i fødevarer (pdf)
Evaluation of EFSA’s new Scientific Opinion on Bisphenol A (pdf)
2014
Ph.d.-afhandling: N-nitrosamines in processed meat products – analysis, occurrence, formation, mitigation and exposure(pdf)
2013
Ph.d.-afhandling: Sensitising Capacity of Peptides from Food Allergens (pdf)
Tang med omtanke (pdf)
Er det naturlige sundt (pdf)
Assessment of the human-health impact of Salmonella in animal feed (pdf)
2012
Vurdering af nyt langtidsstudie med gensplejset majs NK603 og med sprøjtemidlet Roundup (pdf)
Vurdering fra DTU Fødevareinstituttet: Mikrobiologiske risici ved frugt og grønt (pdf)
E-artikel: Ramsløg kan forveksles med giftige planter (pdf)
2011
Tang kan indeholde sundhedsskadelige stoffer (pdf)
The Threshold of Toxicological Concern (TTC) concept: Development and regulatory applications (pdf)
Æg i kosten og betydningen for sundhed og sygdom (pdf)
E-artikel: Phytate - a natural component in plant food (pdf)
2010
Europabarometer om fødevaresikkerhed (pdf)
2009
The Advisory list for self-classification of dangerous substances (pdf)
2007
Risk Assessment of Malachite Green in Food (pdf)
Profiling of viral safety of biopharmaceuticals produced from Danish dairy cattle (pdf)
2006
Risk assessment of contaminant intake from traditional Greenland food items (pdf)
2003
Helhedssyn på fisk og fødevarer (pdf)
1998
Drogelisten. Vurdering af planter, svampe og dele heraf anvendt i kosttilskud og urtete (pdf) og tillæg (pdf)