09 DEC Seminar om kemi i fødevarer Kom til seminar den 15. januar 2020 og hør om ny viden og nye metoder, som kan forbedre den kemiske fødevaresikkerhed. Forskere fra DTU Fødevareinstituttet præsenterer... Fødevarer Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
06 DEC 103 millioner baner vejen til fremtidens fødevareforskning DTU skal sammen med andre parter skabe et fælles højteknologisk laboratoriecenter, FOODHAY, der skal udvikle sundere og mere bæredygtige fødevarer og mindske madspild. Fødevarer Fødevaresikkerhed Fødevareteknologi
23 OKT Koden til et godt helbred ligger i tarmen Bakterier i tarmen har indflydelse på risikoen for at udvikle livsstilssygdomme som type 2-diabetes og hjerte-kar-sygdomme. DTU Fødevareinstituttet forsker i at forstå... Bakterier og mikroorganismer Fødevarer Ernæring og kostvaner Sundhed og sygdomme
20 SEP Teknologi-konference om digitalisering og grønne løsninger DTU inviterer til DTU High Tech Summit – Nordens største universitetsdrevne teknologi-konference, i år med fokus på digitalisering og bæredygtige løsninger inden for...
02 SEP Bio Facility samler DTU’s dyrefaciliteter DTU har samlet alle dyrefaciliteter i et nyt center, Bio Facility, under DTU Fødevareinstituttet. Bio Facility åbner pr. 1. september 2019 og skal betjene hele universitetet... Fødevarer Biologiske systemer Sundhed og sygdomme
17 JUL Ikke kun drøvtyggere kan spise græs Juicen fra græs rummer protein, som i koncentreret form er en ny ingrediens med potentiale til at blive et vigtigt alternativ til de proteiner, der især kommer fra kød... Fødevarer Enzymer og proteiner Innovation og produktudvikling
04 JUL Det ufødte barn skal beskyttes bedre mod kemikaliecocktails Selv små doser af et kemisk stof kan skade, når det optræder sammen med andre stoffer. Viden om cocktaileffekten er helt central, når lovgivere sætter grænseværdier for... Sundhed og sygdomme
12 JUN I frontlinjen for sund, sikker og bæredygtig mad DTU Fødevareinstituttet forebygger sygdom og fremmer sundhed, udvikler nye og bedre fødevarer til den voksende befolkning og skaber bæredygtige teknologiske løsninger... Fødevarer Sundhed og sygdomme
03 JUN Kom til Åbent Hus 11/6 i DTU Fødevareinstituttet Se programmet til DTU Fødevareinstituttets Åbent Hus den 11. juni 2019. Instituttet fejrer 60 års jubilæum og inviterer samarbejdspartnere indenfor med mulighed for at... Fødevarer Fødevaresikkerhed
06 MAJ Kom til Åbent Hus i DTU Fødevareinstituttet DTU Fødevareinstituttet fejrer 60 års jubilæum og inviterer samarbejdspartnere til Åbent Hus den 11. juni 2019 med mulighed for at høre om, se og smage på instituttets... Fødevarer Fødevaresikkerhed