15 DEC Indstil din nye grønne idé til klimakonference i maj Har du en ide til, hvordan vi kan reducere klimaaftrykket fra landbrugs- og fødevarebranchen? Del din viden med førende eksperter fra hele verden ved klimakonferencen Agri...
06 DEC Ny podcast fra EFSA med videnskab om fødevarer på menuen I en ny podcastserie udforsker EFSA videnskaben bag vurderinger af risici fra jord til bord, og hvordan vi forholder os til vores fødevarer. Fødevaresikkerhed Fødevarer
23 NOV Lektor fra DTU Fødevareinstituttet kåret til årets ph.d.-vejleder Lektor og forskningsgruppeleder Terje Svingen fra DTU Fødevareinstituttet er kåret til årets ph.d-vejleder 2022 på DTU. Prisen blev uddelt ved årets ph.d.-reception.
14 NOV Ernæringsforskere modtager Hindhedeprisen 2022 Fire forskere fra DTU Fødevareinstituttet har modtaget Hindhedeprisen 2022 for deres arbejde med at sikre et videnskabeligt grundlag for anbefalingerne om en plantebaseret...
04 OKT Se oplæg fra konference om risikovurderinger og deres betydning Den 23. september 2022 var 150 forskere og fagpersoner fra fødevarevirksomheder, brancheorganisationer og offentlige myndigheder samlet til en konference om risikovurderinger... Fødevaresikkerhed Fødevarekvalitet Fødevarer
29 SEP Startup fødevarevirksomheder: Deltag i Future Food Fair Har du en startup fødevarevirksomhed? Så har du mulighed for at deltage med en stand på DTU Fødevareinstituttets konference; Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer... Fødevaresikkerhed Fødevarer Fødevareproduktion Innovation og produktudvikling
29 SEP FOODHAY-samarbejde om proteomik og metabolomik DTU Fødevareinstituttet samarbejder med fødevarevirksomheder i det højteknologiske laboratoriecenter FOODHAY, hvor avanceret proteomik- og metabolomik udstyr bl.a. bliver... Fødevareteknologi Bioteknologi Fødevarer Fødevareproduktion Innovation og produktudvikling
20 SEP Deltag i konferencen: Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer Programmet er nu klar til konferencen om fremtidens bæredygtige, sunde og sikre fødevarer, som DTU Fødevareinstituttet afholder den 13. oktober 2022. Kom og få indsigt... Fødevarer Fødevareproduktion
08 SEP Kom til konference om risikovurderinger og deres betydning Programmet er nu klar til konferencen om risikovurderinger og deres betydning, som DTU Fødevareinstituttet afholder den 23. september 2022 med støtte fra Uddannelses... Fødevarer Fødevaresikkerhed
09 JUN FOODHAY-samarbejde om biomarkører og screening DTU Fødevareinstituttet samarbejder med flere fødevarevirksomheder i det højteknologiske laboratoriecenter FOODHAY, hvor avanceret biomarkør- og screeningsudstyr bl.a... Fødevareteknologi Fødevarer Fødevareproduktion Bioteknologi Innovation og produktudvikling