21 OKT Konference byder på data om kostkvalitet og sundhed hos kødelskere På Landbrug & Fødevarers ernæringskonference den 14. november præsenterer DTU Fødevareinstituttet nye data fra et projekt om sammenhængen mellem kostkvalitet, kødindtag... Fødevareproduktion Ernæring og kostvaner Sundhed og sygdomme
16 OKT Se programmet til seminar om antibiotikaforbrug og -resistens Hvordan skaber brugen af svampebekæmpelsesmidler i landbruget problemer for menneskers sundhed? Og hvordan kan brugen af metagenomics styrke overvågning af resistens... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer
02 OKT Hør om brug af blockchain indenfor fødevarer på topmøde Nordens største universitetsdrevne teknologi-topmøde sætter i oktober 2019 bl.a. fokus på, hvordan blockchain kan øge fødevarers sporbarhed og forhindre plagiering. Interesserede... Fødevareproduktion Fødevareteknologi Ernæring og kostvaner
15 AUG Sæt kryds i kalenderen til seminar om antibiotikaforbrug og -resistens Kom og hør om antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark, når Statens Serum Institut og DTU Fødevareinstituttet den 15. november 2019 holder årets seminar i anledning... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
07 AUG Seminar om fødevareoverførte sygdomme i Danmark Kom til seminar om fødevareoverførte sygdomme den 7. oktober 2019, hvor DTU Fødevareinstituttet offentliggør den årlige rapport om forekomsten af zoonoser - sygdomme... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
24 JUL Pas på madbakterierne i sommervarmen 50 forbrugere er blevet syge af campylobacter fra dansk kyllingekød. Det reelle antal patienter kan være langt højere. Fødevarestyrelsen opfordrer til at huske køkkenhygiejnen... Bakterier og mikroorganismer Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
03 JUN Kom til Åbent Hus 11/6 i DTU Fødevareinstituttet Se programmet til DTU Fødevareinstituttets Åbent Hus den 11. juni 2019. Instituttet fejrer 60 års jubilæum og inviterer samarbejdspartnere indenfor med mulighed for at... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
06 MAJ Kom til Åbent Hus i DTU Fødevareinstituttet DTU Fødevareinstituttet fejrer 60 års jubilæum og inviterer samarbejdspartnere til Åbent Hus den 11. juni 2019 med mulighed for at høre om, se og smage på instituttets... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
21 MAR Hør om global sygdomsovervågning på WHO-webinar Hvordan analyser af spildevand kan bruges til at overvåge forekomsten af antibiotikaresistens og smitsomme sygdomme i hele verden, kan du høre mere om på et webinar den... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer Gener og genomer
31 JAN Program klar til konference om fuldgenomsekventering Programmet er nu offentliggjort for en international konference i Paris til marts 2019, der stiller skarpt på, hvordan brugen af fuldgenomsekventering kan øge fødevaresikkerheden... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer Gener og genomer