08 APR Seminar: Giver lejrskole med fokus på mad bedre madvaner? På et online seminar den 22. april kan du blive klogere på, om elev-inddragende madundervisning kan være med til at udvikle bl.a. madkompetence og madlavningsglæde. Fødevarer Ernæring og kostvaner
02 NOV Webinar om antibiotikaforbrug og -resistens Vær med og hør om antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark, når Statens Serum Institut og DTU Fødevareinstituttet den 18. november 2020 holder et webinar i anledning... Fødevarer Bakterier og mikroorganismer
18 AUG Programmet er klar til seminar om fødevareoverførte sygdomme i Danmark Programmet er på plads til seminaret om fødevareoverførte sygdomme den 2. september 2020, hvor DTU Fødevareinstituttet offentliggør den årlige rapport om forekomsten... Fødevarer Fødevaresikkerhed
23 JUN Reservér dagen: Seminar om fødevareoverførte sygdomme i Danmark Kom til seminar om fødevareoverførte sygdomme den 2. september 2020, hvor DTU Fødevareinstituttet offentliggør den årlige rapport om forekomsten af zoonoser – sygdomme... Fødevarer Fødevaresikkerhed
19 MAR Nye apparater til hurtig diagnosticering af coronavirus på vej DTU og Statens Serum Institut er i gang med at udvikle nye hurtige instrumenter til on-site-diagnosticering af coronavirus. To apparater forventes klar til nødbrug i...
26 FEB Høring: Tolerabel grænse for indtag af fire fluorerede stoffer I en risikovurdering har den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, fastsat en grænse for det tolerable indtag af fire fluorerede stoffer, som har kendte sundhedsskadelige... Fødevarer Fødevaresikkerhed
06 JAN Programmet er klar til seminar om kemi i fødevarer Se programmet til seminaret om kemi i fødevarer den 15. januar, som sætter fokus på ny viden og nye metoder, der kan forbedre den kemiske fødevaresikkerhed. Forskere... Fødevarer Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
09 DEC Seminar om kemi i fødevarer Kom til seminar den 15. januar 2020 og hør om ny viden og nye metoder, som kan forbedre den kemiske fødevaresikkerhed. Forskere fra DTU Fødevareinstituttet præsenterer... Fødevarer Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
29 NOV Insekters sikre vej til middagsbordet Produktionen af insekter udleder 100 gange mindre CO2 end produktion af kvæg, så insekterne er en god proteinkilde til bæredygtige og sunde fødevarer samt som foder til... Fødevarer Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
28 OKT Fortæl EFSA, hvad du mener om tre høringer Det er muligt at give din mening til kende i tre sager, som den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, har sendt i høring. De tre sager handler om risici ved pesticidrester...