15 DEC Indstil din nye grønne idé til klimakonference i maj Har du en ide til, hvordan vi kan reducere klimaaftrykket fra landbrugs- og fødevarebranchen? Del din viden med førende eksperter fra hele verden ved klimakonferencen Agri...
08 NOV Se oplæg fra konferencen: Fremtidens sikre, sunde og bæredygtige fødevarer 300 forskere, studerende og fagpersoner fra fødevarevirksomheder og brancheorganisationer var samlet til konferencen Fremtidens sikre, sunde og bæredygtige fødevarer i... Ernæring og kostvaner Fødevarer Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Innovation og produktudvikling
02 NOV Studerende vinder bronze i konkurrence om fremtidens fødevarer Udvikling af en sund, bæredygtig to-go snack baseret på favabønner har givet fire studerende fra DTU en bronzemedalje i den europæiske konkurrence om innovative fødevarer... Ernæring og kostvaner Innovation og produktudvikling Fødevarer
01 NOV Deltag i seminar om antibiotikaforbrug og -resistens Se hvad dagen byder på, når Statens Serum Institut og DTU Fødevareinstituttet den 18. november 2022 holder seminar om antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark i anledning... Fødevaresikkerhed Fødevarer Bakterier og mikroorganismer
28 OKT Workshop: Brug data til at optimere fødevareproduktionen På en eksklusiv workshop i DTU Fødevareinstituttet får 20 deltagere fra fødevarevirksomheder den 21. november mulighed for at finde ud af, hvordan data kan optimere produktionsprocesserne... Fødevarer Fødevareproduktion Matematisk modellering Computerberegning
20 OKT Mælkesyrebakteriers indflydelse på smag i osteproduktion Smag, upcycling og bæredygtige processer var på dagsordenen på Digital Uni Food Day 2022 arrangeret af Food & Bio Cluster Denmark den 30. august 2022. Fra DTU Fødevareinstituttet... Fødevareteknologi Bioteknologi Fødevarer Fødevareproduktion Fødevarekvalitet Innovation og produktudvikling
04 OKT Se oplæg fra konference om risikovurderinger og deres betydning Den 23. september 2022 var 150 forskere og fagpersoner fra fødevarevirksomheder, brancheorganisationer og offentlige myndigheder samlet til en konference om risikovurderinger... Fødevaresikkerhed Fødevarekvalitet Fødevarer
29 SEP Startup fødevarevirksomheder: Deltag i Future Food Fair Har du en startup fødevarevirksomhed? Så har du mulighed for at deltage med en stand på DTU Fødevareinstituttets konference; Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer... Fødevaresikkerhed Fødevarer Fødevareproduktion Innovation og produktudvikling
20 SEP Deltag i konferencen: Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer Programmet er nu klar til konferencen om fremtidens bæredygtige, sunde og sikre fødevarer, som DTU Fødevareinstituttet afholder den 13. oktober 2022. Kom og få indsigt... Fødevarer Fødevareproduktion
08 SEP Kom til konference om risikovurderinger og deres betydning Programmet er nu klar til konferencen om risikovurderinger og deres betydning, som DTU Fødevareinstituttet afholder den 23. september 2022 med støtte fra Uddannelses... Fødevarer Fødevaresikkerhed