29 MAJ Stor global interesse i online kursus om antibiotikaresistens På ét år har mere end 14.000 kursister fra hele verden lært om, hvordan bakterier udvikler og spreder resistens, og hvordan man tester bakterier for resistens. Det er... Fødevarer Fødevaresikkerhed
27 APR Arrangører af internationalt tang symposium høster hæder Arbejdet med at samle verdens førende forskere og erhvervsfolk til et tang symposium i København har gjort DTU Fødevareinstituttet fortjent til prisen som årets kongresvært... Fødevarer
18 APR Første arbejdsdag i DTU’s største nybyggeri Nu tager medarbejdere fra DTU Aqua, DTU Fødevareinstituttet og DTU Veterinærinstituttet DTU’s hidtil største nybyggeri i brug.
06 APR Invitation til professor Ioannis S. Chronakis’ tiltrædelsesforelæsning DTU Fødevareinstituttet inviterer til professor Ioannis S. Chronakis’ tiltrædelsesforelæsning fredag den 5. maj 2017. Ioannis S. Chronakis vil tale om baggrund, status... Fødevarer Fødevareproduktion
05 APR DTU Fødevareinstituttet er lukket dagene før påske DTU Fødevareinstituttet flytter og er derfor lukket fra mandag den 10. til og med onsdag den 12. april 2017. Instituttet flytter i uge 15 alle kontorarbejdspladser fra... Fødevarer
13 MAR ”Rejsegilde” for ansatte og tidligere ansatte i Mørkhøj DTU Fødevareinstituttet flytter fra Mørkhøj til DTU Lyngby Campus til nye laboratoriefaciliteter i løbet af de kommende måneder. Alle ansatte og tidligere ansatte er derfor... Fødevarer
14 FEB Konference om globale løsninger på fødevaresikkerhedsudfordringer Konferencen GoFood vil sætte fokus på globale løsninger på nogle af verdens mest presserende fødevaresikkerhedsudfordringer. DTU Fødevareinstituttet er medarrangør af... Fødevarer Fødevaresikkerhed
24 JAN Bliv klogere på hvordan One Health gør verden sundere Kursister fra hele verden vil bruge en del af deres sommer i Danmark på at lære, hvordan One Health konceptet bruges til at løse problemer, der har betydning for sundhed... Fødevarer Fødevaresikkerhed Husdyrsygdomme
05 JAN Forbedrede mælkesyrebakterier skal give mere velsmagende oste og gavne miljøet Mælkesyrebakterier er med til at give en lang række mejeriprodukter den rette smag, konsistens og holdbarhed. Et nyt projekt vil udnytte restprodukter fra mejeriproduktionen... Fødevarer Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer
16 DEC DTU’s nye kronjuvel DTU Aqua, DTU Fødevareinstituttet og DTU Veterinærinstituttet har netop fået overdraget nøglerne til deres nye hus på Lyngby Campus. Institutterne forventes at flytte ind... Bioteknologi