06 JUN Eksperter fra DTU udpeget til EFSA paneler EFSA har valgt de fødevaresikkerhedseksperter – inklusiv tre DTU ansatte – som skal sidde i organisationens videnskabelige paneler de næste tre år. Fødevarer Fødevaresikkerhed
08 MAJ DTU studerende hjælper til at øge holdbarhed af juice En dansk virksomhed har fået hjælp fra en DTU studerende til at forlænge holdbarheden af deres friskpressede juiceprodukter til gavn for både miljøet og bundlinjen. Fødevarer Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
26 MAR Samarbejde om fødevaresikkerhed med Japan En ny samarbejdsaftale mellem DTU og Japans nationale center for fødevaresikkerhed vil styrke Danmark og Japans videnskabelige samarbejde om fødevaresikkerhed. Fødevarer Fødevaresikkerhed
14 MAR Onlinekursus fra DTU blandt verdens bedste Et gratis onlinekursus fra DTU Fødevareinstituttet om helgenomsekventering er udnævnt som et af de 20 bedste nye MOOC e-læringskurser i verden for 2017. Bakterier og mikroorganismer Gener og genomer Fødevaresikkerhed
01 MAR DTU øger den fødevarekemiske rådgivning til EU DTU Fødevareinstituttet er fra 2018 udnævnt til EU-referencelaboratorium for to nye områder: Procesforureninger i fødevarer og metaller og nitrogenholdige forbindelser... Fødevarer Fødevaresikkerhed
26 FEB Konference kaster lys på mikrobielle ingredienser Den nyeste viden om mikrobielle ingredienser bliver præsenteret på den første internationale konference om emnet, som løber af stablen i København fra den 2.-4. maj 2018... Fødevarer Fødevareproduktion Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer
22 FEB Invitation til professor Rene Hendriksens tiltrædelsesforelæsning Kom til tiltrædelsesforelæsning og hør, hvordan helgenomsekventering kan bruges i global overvågning af infektionssygdomme og antibiotikaresistens. Bakterier og mikroorganismer Gener og genomer Fødevarer Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
30 JAN Bliv klogere på hvordan One Health gør verden sundere Sommerskole i Danmark giver igen kursister fra hele verden mulighed for at lære, hvordan One Health konceptet kan løse problemer, der har betydning for mennesker, dyr og... Fødevarer Sundhed og sygdomme Bakterier og mikroorganismer
20 DEC Invitation til professor Charlotte Jacobsens tiltrædelsesforelæsning Kom til tiltrædelsesforelæsning og hør om, hvordan bedre udnyttelse af havets ressourcer kan være med til at brødføde verden. Fødevarer Sundhedsfremmende stoffer Fødevareproduktion
07 DEC Populær håndbog til brug i kostplanlægning Den seneste version af Kosthåndbogen har på ét år haft flere end 24.000 unikke besøgende. DTU Fødevareinstituttet er med i arbejdsgruppen bag håndbogen. Fødevarer Ernæring og kostvaner