25 APR Kom til webinar om sund og klimavenlig kost Det fulde program er nu klar til et webinar om, hvad vi kan gøre for at fremme en sund og klimavenlig kost. Kom og vær med den 2. maj, når DTU Fødevareinstituttet holder... Ernæring og kostvaner Fødevarer Fødevareproduktion
21 APR Universiteter og virksomheder skaber fremtidens fødevarer Flere danske universiteter og virksomheder er gået sammen om at skabe en fælles højteknologisk laboratorieplatform - FOODHAY. Gennem ny forskningsinfrastruktur skal FOODHAY... Fødevarer Fødevareproduktion Fødevareteknologi Innovation og produktudvikling
18 MAR Nyt center samler alle landets universiteter i forskningsfællesskab om fremtidens... Alle otte universiteter i Danmark er gået sammen om et nyt forskningscenter, der skal skabe tværfagligt samarbejde mellem forskere i Danmark og internationale partnere... Fødevarer
01 FEB Konference om reduktion af klimaaftrykket Kom til konference om arbejdet med at reducere klimaaftrykket i landbrugssektoren og fødevareindustrien den 8. og 9. september 2022 i København. Innovationscenter Seges... Fødevarer Fødevareproduktion Fødevareteknologi
26 JAN Lige på trapperne: master i bæredygtig og sikker fødevareproduktion Den 9. februar lancerer DTU og KU en fælles masteruddannelse i bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Kurserne kan også tages enkeltvis. Tilmeldingsfristen er den 2... Fødevarer Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion Klimatilpasning
25 NOV Hør hvordan protein fra grønne planter får plads på tallerkenen Hør på en konference den 14. december, hvordan innovation og forskning kan bane vejen for at protein fra lucerne, kløver og græs kan bruges i fremtidens fødevarer. Fødevarer Fødevareteknologi Fødevareproduktion Innovation og produktudvikling Enzymer og proteiner
22 NOV Pris til DTU forsker for at stoppe harskning af fødevarer Professor Charlotte Jacobsen har fået DGF Normanprisen for sin årtier lange forskning i at forhindre, at omega-3 fedtsyrer i fødevarer bliver harske. Fødevarer Sundhedsfremmende stoffer Fødevareproduktion Fødevareteknologi
09 NOV Pejlemærker viser vejen mod sunde og klimavenlige måltider Forskere fra DTU har udarbejdet det faglige grundlag for at indfri en ambition om at reducere klimaaftrykket fra Københavns Kommunes madtilbud. Fødevarer Ernæring og kostvaner CO2-udskillelse og CO2-lagring
20 OKT Bliv master i bæredygtig og sikker fødevareproduktion Tilmeld dig og kom på det første hold af Københavns Universitet og DTU’s fælles masteruddannelse i bæredygtig og sikker fødevareproduktion. Fødevarer Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion Klimatilpasning
15 SEP DTU-startup introducerer innovativt kødalternativ Tre DTU-studerende er klar til at bringe deres innovative kødalternativ på markedet og søger danskernes hjælp til det. Produktet er baseret på den protein- og næringsrige... Fødevarer Fødevareteknologi Fødevareproduktion