24 AUG Covid-19 kostede danskere 30.000 sunde leveår i pandemiens første år Hver dansker, der døde af covid-19 i 2020, mistede i gennemsnit 13 sunde leveår, viser nye tal fra DTU og Statens Serum Institut, hvor forskere har beregnet sygdommens... Matematisk modellering Computerberegning Sundhed og sygdomme
19 AUG Seminar om antibiotikaforbrug og –resistens 18. november Kom og hør om antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark, når DTU Fødevareinstituttet og Statens Serum Institut den 18. november 2022 holder seminar i anledning af den... Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer Fødevarer
23 JUN Deltag i Digital Uni Food Day 2022 Food & Bio Cluster Denmark inviterer til Digital Uni Food Day 30. august 2022. Fokus vil være på aktuelle udfordringer i fødevareindustrien, ny viden og teknologi. Fødevareteknologi Fødevareproduktion Fødevarer
13 JUN Kom til seminar om fødevareoverførte sygdomme i Danmark Kom til seminar om fødevareoverførte sygdomme den 29. juni 2022, hvor DTU Fødevareinstituttet offentliggør den årlige rapport om forekomsten af zoonoser – sygdomme, der... Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer Fødevarer Sundhed og sygdomme
07 JUN Møde i forskningsfællesskabet START Udvikling af fremtidens løsninger til grøn omstilling indenfor landbrugs- og fødevaresystemer er på dagsordenen på et møde i det tværfaglige forskningsfællesskab START... Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fødevarer
11 MAJ Se webinar og præsentationer om sund og klimavenlig kost Den 2. maj deltog mere end 100 i et webinar om sund og klimavenlig kost, hvor de fik viden om kostråd, bæredygtige fødevaresystemer og meget andet. Se webinaret og præsentationerne... Fødevarer Ernæring og kostvaner Fødevareproduktion Klimatilpasning
25 APR Kom til webinar om sund og klimavenlig kost Det fulde program er nu klar til et webinar om, hvad vi kan gøre for at fremme en sund og klimavenlig kost. Kom og vær med den 2. maj, når DTU Fødevareinstituttet holder... Ernæring og kostvaner Fødevarer Fødevareproduktion
08 APR Præsentationer om, hvordan novel food bliver godkendt som fødevare Den 24. marts var 45 fra virksomheder og andre interesserede samlet til en temadag om novel food, hvor de fik viden om, hvornår en ny fødevare er novel food, hvordan en... Fødevarer Fødevaresikkerhed
05 APR Lær mere om helgenomsekventeringsanalyse Deltag i en tredages workshop om helgenomsekventeringsanalyse indenfor mikrobiel diagnostik, identifikation og klyngeanalyse den 22.-24. juni 2022. Fødevaresikkerhed Fødevarer Medicinske apparater og systemer Computerberegning
23 FEB Kom til temadag om novel food I udviklingen af nye og innovative fødevarer er en afklaring af novel food status og muligvis en EU-godkendelse nødvendig. På en temadag om novel food den 24. marts 2022... Fødevarer Fødevaresikkerhed