Artikler fra Midt i Ugen
Det tidligere kompetencecenter FoodDTU udgav nyhedsbrevet ’Midt i ugen’ i årene 2007-11 for at formidle den tværfaglige fødevareforskning på DTU
2011
197 Ultralydsmålinger gør krabbefiskeri mere bæredygtigt
194 Nanoteknologi giver fødevarer nye funktioner
180 Elektronmikroskoper kaster lys over nano i fødevarer
2010
134 Danske forskere har udviklet en næse der aldrig skal pudses
121 Fleksible fabrikker og laboratorier i lommeformat
2009
113 Lokale råvarer mindsker CO2
107 Fødevareteknologi i bredt perspektiv
103 Teknologiske fællesnævnere sikrer videnudveksling
95 Dansk konsortium for hygiejnisk design
78 Svampe producerer naturlige farvestoffer til fødevarer
89 Fødevareindustrien kan sætte standarder for reduceret energiforbrug
77 Nanosensorer afslører tungmetaller i drikkevand
72 Ny generation af filtreringsteknologi
2008
64 Etik i fødevareproduktion skal dokumenteres
63 Digitalfotos afslører forskelle på svampearter
89 Fødevareindustrien kan sætte standarder for reduceret energiforbrug
40 Nanoteknologi gør emballagen bæredygtig
36 Computermodeller bremser mund og klovesyge
71 Hygiejniske fødevareprocesser på DTU
2007
24 Helikopterperpektiv på fremtidens fødevareproduktion
19 Mikrosystemer giver fuld kontrol over laboratoriearbejdet