17 NOV FOODHAY-samarbejde om fødevarebiofysik I samarbejde med forskningsinstitutionerne i FOODHAY kan fødevarevirksomheder bruge biofysikudstyr til at undersøge og måle strukturelle egenskaber i fødevarer og kontaktmaterialer... Fødevareteknologi Fødevarer Bioteknologi Innovation og produktudvikling
31 OKT CRISPR – et vigtigt værktøj i fremtidens fødevareproduktion CRISPR kan præcist og hurtigt bidrage til udviklingen af nye plantebaserede fødevarer og bør i højere grad ligestilles med fødevarer, der er blevet til ved hjælp af konventionelle... Fødevareteknologi Fødevarer Innovation og produktudvikling Bioteknologi Gener og genomer Fødevareproduktion
20 OKT Mælkesyrebakteriers indflydelse på smag i osteproduktion Smag, upcycling og bæredygtige processer var på dagsordenen på Digital Uni Food Day 2022 arrangeret af Food & Bio Cluster Denmark den 30. august 2022. Fra DTU Fødevareinstituttet... Fødevareteknologi Bioteknologi Fødevarer Fødevareproduktion Fødevarekvalitet Innovation og produktudvikling
29 SEP FOODHAY-samarbejde om proteomik og metabolomik DTU Fødevareinstituttet samarbejder med fødevarevirksomheder i det højteknologiske laboratoriecenter FOODHAY, hvor avanceret proteomik- og metabolomik udstyr bl.a. bliver... Fødevareteknologi Bioteknologi Fødevarer Fødevareproduktion Innovation og produktudvikling
15 SEP Ny mælkesyrebakterie kan skabe naturlig sødme i yoghurt Forskere på DTU har udviklet en ny mælkesyrebakterie, som naturligt, billigt og bæredygtigt kan spalte mælkesukker i yoghurt. Dermed bliver det muligt at skabe naturlig... Fødevareteknologi Fødevareproduktion Innovation og produktudvikling Fødevarer Fermentering Bioteknologi Fødevarekvalitet
09 JUN FOODHAY-samarbejde om biomarkører og screening DTU Fødevareinstituttet samarbejder med flere fødevarevirksomheder i det højteknologiske laboratoriecenter FOODHAY, hvor avanceret biomarkør- og screeningsudstyr bl.a... Fødevareteknologi Fødevarer Fødevareproduktion Bioteknologi Innovation og produktudvikling
07 JUN Møde i forskningsfællesskabet START Udvikling af fremtidens løsninger til grøn omstilling indenfor landbrugs- og fødevaresystemer er på dagsordenen på et møde i det tværfaglige forskningsfællesskab START... Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fødevarer
01 JUN Fremtidens bæredygtige fødevarer skal give kulinariske oplevelser Claus Meyer tiltræder som adjungeret professor ved DTU for at bistå igangværende forskning i bæredygtig mad, så den både er sund og velsmagende. Fødevarer Fødevareteknologi Fødevareproduktion Bioteknologi
21 APR Universiteter og virksomheder skaber fremtidens fødevarer Flere danske universiteter og virksomheder er gået sammen om at skabe en fælles højteknologisk laboratorieplatform - FOODHAY. Gennem ny forskningsinfrastruktur skal FOODHAY... Fødevarer Fødevareproduktion Fødevareteknologi Innovation og produktudvikling
01 FEB Konference om reduktion af klimaaftrykket Kom til konference om arbejdet med at reducere klimaaftrykket i landbrugssektoren og fødevareindustrien den 8. og 9. september 2022 i København. Innovationscenter Seges... Fødevarer Fødevareproduktion Fødevareteknologi