17 NOV FOODHAY-samarbejde om fødevarebiofysik I samarbejde med forskningsinstitutionerne i FOODHAY kan fødevarevirksomheder bruge biofysikudstyr til at undersøge og måle strukturelle egenskaber i fødevarer og kontaktmaterialer... Fødevareteknologi Fødevarer Bioteknologi Innovation og produktudvikling
14 NOV Ernæringsforskere modtager Hindhedeprisen 2022 Fire forskere fra DTU Fødevareinstituttet har modtaget Hindhedeprisen 2022 for deres arbejde med at sikre et videnskabeligt grundlag for anbefalingerne om en plantebaseret...
10 NOV Samarbejdsplatform indenfor udvikling af plantebaserede fødevarer Plant2food er en ny samarbejdsplatform, som DTU Fødevareinstituttet deltager i, hvor forskere og virksomheder sammen kan udforske komplekse problemstillinger indenfor plante... Fødevarer Fødevareproduktion Fødevarekvalitet
08 NOV Se oplæg fra konferencen: Fremtidens sikre, sunde og bæredygtige fødevarer 300 forskere, studerende og fagpersoner fra fødevarevirksomheder og brancheorganisationer var samlet til konferencen Fremtidens sikre, sunde og bæredygtige fødevarer i... Ernæring og kostvaner Fødevarer Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Innovation og produktudvikling
02 NOV Studerende vinder bronze i konkurrence om fremtidens fødevarer Udvikling af en sund, bæredygtig to-go snack baseret på favabønner har givet fire studerende fra DTU en bronzemedalje i den europæiske konkurrence om innovative fødevarer... Ernæring og kostvaner Innovation og produktudvikling Fødevarer
31 OKT CRISPR – et vigtigt værktøj i fremtidens fødevareproduktion CRISPR kan præcist og hurtigt bidrage til udviklingen af nye plantebaserede fødevarer og bør i højere grad ligestilles med fødevarer, der er blevet til ved hjælp af konventionelle... Fødevareteknologi Fødevarer Innovation og produktudvikling Bioteknologi Gener og genomer Fødevareproduktion
20 OKT Mælkesyrebakteriers indflydelse på smag i osteproduktion Smag, upcycling og bæredygtige processer var på dagsordenen på Digital Uni Food Day 2022 arrangeret af Food & Bio Cluster Denmark den 30. august 2022. Fra DTU Fødevareinstituttet... Fødevareteknologi Bioteknologi Fødevarer Fødevareproduktion Fødevarekvalitet Innovation og produktudvikling
29 SEP Startup fødevarevirksomheder: Deltag i Future Food Fair Har du en startup fødevarevirksomhed? Så har du mulighed for at deltage med en stand på DTU Fødevareinstituttets konference; Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer... Fødevaresikkerhed Fødevarer Fødevareproduktion Innovation og produktudvikling
29 SEP FOODHAY-samarbejde om proteomik og metabolomik DTU Fødevareinstituttet samarbejder med fødevarevirksomheder i det højteknologiske laboratoriecenter FOODHAY, hvor avanceret proteomik- og metabolomik udstyr bl.a. bliver... Fødevareteknologi Bioteknologi Fødevarer Fødevareproduktion Innovation og produktudvikling
20 SEP Deltag i konferencen: Fremtidens sunde, sikre og bæredygtige fødevarer Programmet er nu klar til konferencen om fremtidens bæredygtige, sunde og sikre fødevarer, som DTU Fødevareinstituttet afholder den 13. oktober 2022. Kom og få indsigt... Fødevarer Fødevareproduktion