Efteruddannelse inden for fødevareområdet
DTU tilbyder efteruddannelse indenfor en lang række områder. Her kan du se, hvilke muligheder du har inden for fødevareområdet.
Tilbud til virksomheder
DTU Fødevareinstituttet tilbyder kurser og undervisningsforløb, der er skræddersyet til din virksomheds behov. Kontakt Dorte Lau Baggesen, hvis du ønsker at høre mere.
Gratis onlinekurser
DTU Fødevareinstituttet udbyder gratis onlinekurser via Coursera. Kurserne foregår på engelsk.
- Whole genome sequencing of bacterial genomes – tools and applications (beginner): https://www.coursera.org/learn/wgs-bacteria
- Antimicrobial resistance – theory and methods (intermediate): https://www.coursera.org/learn/antimicrobial-resistanc
Masteruddannelse
Ønsker du at styrke dine kompetencer til at vurdere og styre såvel bæredygtighed som sikkerhed inden for fødevareproduktion og -forarbejdning i både den offentlige og private sektor, og har du nogle års relevant erhvervserfaring, kan du også se nærmere på vores uddannelse Master i bæredygtig og sikker fødevareproduktion.
Kontakt og inspiration
Sekretariatschef Dorte Lau Baggesen.
Du kan også kontakte Livslang Læring på DTU, som er DTU's efteruddannelsescenter. De har overblik over mulighederne for efteruddannelse på fødevareområdet og kan vejlede om enkeltfag samt fleksible diplom og masteruddannelser.
Kontakt
Dorte Lau Baggesen Kontorchef Telefon: 35886207 dlba@food.dtu.dk