Se seminar om Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA’s arbejde med at udarbejde risikovurderinger af fødevarer på YouTube. EFSA holdt seminaret den 25. juni 2014 på konferencen Euroscience Open Forum i København.
Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoriet, EFSA, arbejder med at udarbejde risikovurderinger, der dækker hele jord-til-bord kæden. Risikovurderingerne bruges til at træffe beslutninger i EU’s fødevaresikkerhedssystem.
For fremme forståelsen for, hvordan risikovurderingerne bliver til, og hvorfor de er vigtige for fødevaresikkerheden i EU, holdt EFSA et seminar om emnet på konferencen Euroscience Open Forum, ESOF, i København den 25. juni 2014. ESOF er en europæisk videnskabs- og videnskabspolitisk konference, som bliver holdt hvert andet år.
Læs mere
Se optagelsen af EFSA’s seminar på YouTube: Science and safe food: the role of risk assessment.
Læs mere om risikovurdering på DTU Fødevareinstituttets website.