29 JUN Campylobacter skyld i flest fødevarebårne infektioner i Danmark Campylobacter er skyld i mere end 4.600 fødevarebårne infektioner og er således fortsat den hyppigste årsag til fødevareoverførte sygdomme i Danmark. Det viser den årlige... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
22 JUN Forskere og forretningsfolk får iværksætteridéer til at vokse Iværksættere i hovedstadsområdet får i et nyt projekt hjælp til at sætte fut i deres forretningsidé indenfor fødevarer eller fødevareteknologi. I projektet hjælper forskere... Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi
21 JUN Åbent møde i EFSA’s panel for pesticider Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, inviterer interesserede observatører til at overvære det næste møde i det videnskabelige panel for pesticider. Invitationen... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
15 JUN Få indblik i din krop og hjælp med at forbedre kostundersøgelser DTU Fødevareinstituttet efterlyser deltagere til en undersøgelse, der skal forbedre den måde, data bliver indsamlet på i de nationale undersøgelser af danskernes kost... Fødevareproduktion Ernæring og kostvaner
14 JUN Overvær EFSA’s Videnskabelige Komité i aktion Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, inviterer interesserede observatører til at overvære det næste møde i den Videnskabelige Komité. Invitationen er et... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
09 JUN Er du EFSA’s nye fødevaresikkerhedsekspert? Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, søger eksperter til at indgå i ti paneler, som laver risikovurderinger til beskyttelse af forbrugere, dyr og planter... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
07 JUN Kom til seminar om fødevareoverførte sygdomme i Danmark DTU Fødevareinstituttet inviterer til seminar om fødevareoverførte sygdomme den 29. juni 2017. På seminaret offentliggør instituttet den årlige rapport om forekomsten... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
31 MAJ Global fødevaresikkerhed på dagsordenen Fagfolk fra hele verden er samlet i Sverige og Danmark til en konference, der sætter fokus på, hvordan brug af videnskab og teknologi kan højne fødevaresikkerheden globalt... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
29 MAJ Stor global interesse i online kursus om antibiotikaresistens På ét år har mere end 14.000 kursister fra hele verden lært om, hvordan bakterier udvikler og spreder resistens, og hvordan man tester bakterier for resistens. Det er... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
23 MAJ LED-lamper skal give bedre velfærd i svinestaldene Specialudviklede LED-lamper, der giver svin en ekstra dosis D-vitamin, skal mindske dødeligheden hos pattegrisene og forbedre søernes velfærd i drægtighedsperioden, hvilket... Fødevareproduktion Produktionsdyr