19 MAR Ny viden styrker risikovurdering af kemikalie-cocktails i mad Danmarks største forskningsprojekt om cocktaileffekter af kemikalier i fødevarer har slået fast, at kemikalier i selv små doser kan have en markant negativ effekt, hvis... Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
18 MAR Optagelser fra seminar om danskernes kostvaner Fisk og grønt fylder mere i danskernes kost, mens sukkersødede sodavand fylder mindre. Det er nogle af hovedkonklusionerne i den seneste nationale undersøgelse af danskernes... Ernæring og kostvaner
17 MAR Ph.d.-forsvar om kemiske stoffer med uønskede sundhedseffekter DTU Fødevareinstituttet inviterer til Kristine Grønning Kongsbaks ph.d.-forsvar om systembiologiske computermetoder som supplement til toksikologisk forskning. Forsvaret... Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme Fødevareproduktion Computerberegning
17 MAR Videnskab bag råd om at spise mindre mættet fedt Der er fortsat tilstrækkelig og solid videnskabelig dokumentation for rådet om at begrænse indtaget af mættet fedt. De seneste undersøgelser af sammenhængen mellem indtag... Ernæring og kostvaner
16 MAR Kursus i hygiejnisk design med fokus på maskiner og udstyr Invester i de rigtige maskiner og det rigtige udstyr. Kom og hør om, hvordan designere, konstruktører, indkøbere og brugere i fødevareindustrien, den biologiske og farmaceutiske... Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
12 MAR Danskerne spiser stadig for meget mættet fedt Danskernes kost er blevet federe og indholdet af mættet fedt er 50% højere end anbefalet. Kun 3% af befolkningen har et sundt indtag af mættet fedt. Det viser den seneste... Fødevareproduktion Ernæring og kostvaner
12 MAR Positive tendenser i danskernes kost Fisk og grøntsager fylder mere i danskernes kost, mens sukkersødede sodavand fylder mindre. Det er nogle af de nye tendenser, der bidrager positivt til danskernes kostvaner... Fødevareproduktion Ernæring og kostvaner
11 MAR Ph.d.-forsvar om sundhedsskadelige effekter i pap og papir DTU Fødevareinstituttet inviterer til Linda Bengtströms ph.d.-forsvar, om potentielt sundhedsskadelige effekter i pap og papir. Forsvaret foregår den 13. marts 2015 kl... Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion
10 MAR Lav antibiotikaresistens i Danmark Danmark klarer sig generelt godt i EU, hvad angår forekomsten af antibiotikaresistente bakterier i mennesker, kød og dyr. Danmark har et relativt lavt niveau af resistens... Fødevaresikkerhed Fødevareproduktion Bakterier og mikroorganismer
05 MAR Seminar i inspektion af fødevarer og biotek-processer Få opdateret din basisviden om, hvad medarbejdere med ansvar for processer i fødevareindustrien skal tage hensyn til, når en proceslinje skal bygges eller rekonstrueres... Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fødevaresikkerhed Bioteknologi Fødevareproduktion