10 JAN Masterclass om bæredygtighed i fødevareproduktion Hør professor Peter Ruhdal Jensen fra DTU Fødevareinstituttet holde oplægget ”From Waste to Ressource”, når Danish Food Cluster holder masterclass på DTU den 24. januar... Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi
04 JAN Deltag i EFSA's åbne møder Interesserede observatører kan i løbet af 2018 deltage i 12 åbne møder i Den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA. Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
02 JAN Amerikansk antibiotikaplan med dansk fingeraftryk En ny plan for, hvordan det amerikanske landbrug mindsker forbruget af antibiotika, der er afgørende i behandlingen af syge mennesker, trækker på Danmarks erfaringer... Gener og genomer Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Bakterier og mikroorganismer
20 DEC Invitation til professor Charlotte Jacobsens tiltrædelsesforelæsning Kom til tiltrædelsesforelæsning og hør om, hvordan bedre udnyttelse af havets ressourcer kan være med til at brødføde verden. Fødevareproduktion Sundhedsfremmende stoffer Fødevareproduktion
13 DEC Kylling stadig hovedkilden til campylobacterinfektioner i Danmark Dansk kyllingekød er årsag til knap halvdelen af alle campylobacterinfektioner, som bliver erhvervet i Danmark, men også hunde og forurenet havvand er mindre smittekilder... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
07 DEC Populær håndbog til brug i kostplanlægning Den seneste version af Kosthåndbogen har på ét år haft flere end 24.000 unikke besøgende. DTU Fødevareinstituttet er med i arbejdsgruppen bag håndbogen. Fødevareproduktion Ernæring og kostvaner
04 DEC Deltag i europæisk program for risikovurderinger Ansøg om at deltage i EFSA’s fellowship-program for at styrke evnen til at udarbejde robuste og forskningsbaserede risikovurderinger. Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
30 NOV Risikovurderinger i går, i dag og i morgen Symposium samler 300 deltagere for at stille skarpt på datidens, nutidens og fremtidens udfordringer for risikovurderinger. DTU Fødevareinstituttet er medarrangør. Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
23 NOV Danske afgrøder er væsentligt oftere fri for pesticidrester Årets Pesticidrapport 2016 fra Fødevarestyrelsen og DTU Fødevareinstituttet viser nok engang, at udenlandske afgrøder væsentligt oftere indeholder sprøjterester end tilsvarende... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
21 NOV Pris for kamp mod globale fødevareudfordringer Mandag den 20. november modtog Frank Møller Aarestrup Nils Foss Excellence prisen 2017 for sin banebrydende forskning indenfor antibiotikaresistens – forskning der har... Bakterier og mikroorganismer Gener og genomer Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed