17 NOV Husk Åbent Hus om life science og bioengineering Kom til Åbent Hus den 29. november og se bl.a. DTU Fødevareinstituttets mega-laboratorie til forskning indenfor mikrobiel bioteknologi og bioraffinering, smag på forskning... Bioteknologi Fødevareproduktion Kemi Sundhedsteknologi Miljøteknologi
15 NOV Iværksætteridéer får hjælp til at blive flyveklare Nitten iværksættere fra hovedstadsområdet er samlet til en bootcamp i DTU Fødevareinstituttet for at få viden og inspiration til at gøre deres idé til en kommerciel succes... Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi
02 NOV Fuldkorn er sundt af flere årsager Ved at bytte raffinerede kornprodukter – som f.eks. hvidt brød og pasta – ud med fuldkornsvarianter spiser overvægtige personer betydeligt mindre, deres vægt falder og... Ernæring og kostvaner Sundhed og sygdomme Fødevareproduktion
01 NOV Se program til DANMAP seminar om antibiotikaforbrug og –resistens Kom til seminar om antibiotikaforbrug og –resistens i Danmark, som DTU Fødevareinstituttet, Statens Serum Institut og DTU Veterinærinstituttet holder den 15. november... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Sundhed og sygdomme
26 OKT Hør om og smag på innovative produkter af tang Kom til fyraftensmøde på DTU’s Skylab i Lyngby den 9. november og hør, hvordan tang kan være med til at brødføde verdens voksende befolkning. En tangekspert fra DTU Fødevareinstituttet... Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi
23 OKT Kom, se og hør om life science og bioengineering på DTU Kom til Åbent Hus den 29. november 2017, hvor samarbejdspartnere er inviteret indenfor for at se nogle af de nye og topmoderne faciliteter i DTU’s hidtil største bygningskompleks... Fødevareproduktion Bioteknologi Kemi Sundhedsteknologi Miljøteknologi
19 OKT Ny idé skal holde frugt og grønt ude af skraldespanden En beholder, der giver frugt og grønt optimale opbevaringsbetingelser, så de holder sig friske meget længere, har vundet førstepladsen i en konkurrence på DTU. DTU Fødevareinstituttet... Fødevareproduktion
17 OKT Vær varsom med at smage på frø fra bøgetræer Hvis en tur i efterårsskoven giver lyst til at smage på bøgetræets frø (bog), er det bedst at nøjes med et par stykker. Hvis du spiser så få som 10 bog, kan det nemlig... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed
12 OKT Colistinforbruget er steget i 2016, men faldet markant i 2017 Trods en lille stigning fra 2015 til 2016 i landbrugets forbrug af det for mennesker vigtige antibiotikum colistin, udgør det mindre end 1% af det samlede veterinære... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed Gener og genomer
09 OKT Pesticidrester i kosten 2. kvartal 2017 Ingen af de påviste sprøjterester, der er fundet i forbindelse med den danske pesticidkontrol fra Fødevarestyrelsen og DTU Fødevareinstituttet for 2. kvartal 2017, udgør... Fødevareproduktion Fødevaresikkerhed