23 JAN Deltag i seminar om bæredygtige ingredienser Hør på et seminar den 8. april om DTU’s forskning i fremstilling af bæredygtige ingredienser, som er med til at øge Danmarks styrkeposition på området. Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi
29 NOV Studerende skal lave ingredienser af nye biomasser og restprodukter Et nyt kursus skal gøre DTU studerende i stand til at trække ekstra værdi ud af fødevareindustriens restprodukter ved at skabe nye, bæredygtige ingredienser. Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi
24 SEP Fødevarer i fokus på teknologitopmøde Nordens største universitetsdrevne teknologi-topmøde vil til oktober 2018 blandt andet stille skarpt på, hvordan brug af teknologi kan gøre fødevareproduktionen mere... Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fødevareproduktion
06 SEP Krabber forvandlet fra skadedyr til smagfuld suppe En suppe lavet på invasive krabber har vundet førstepladsen i en innovationskonkurrence på DTU, som DTU Fødevareinstituttet har bidraget til. Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi Fisk og skaldyr
01 AUG Lær om brugen af nanoteknologi i fødevarefremstillingen En ny video fra den Europæiske Fødevaresikkerhedsautoritet, EFSA, viser, hvordan viden om ingrediensers nanostrukturer bliver brugt til at udvikle nye og sunde fødevarer... Fødevareproduktion Fødevareteknologi Nanopartikler
26 FEB Konference kaster lys på mikrobielle ingredienser Den nyeste viden om mikrobielle ingredienser bliver præsenteret på den første internationale konference om emnet, som løber af stablen i København fra den 2.-4. maj 2018... Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer
08 FEB Fremtidens alkohol kan laves af overskudsmælkesukker Ny teknologi fra DTU kan omdanne mælkesukkeret i mejerispildprodukter til alkohol. Den nystiftede virksomhed bag teknologien har fået startkapital fra CAPNOVA. Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi Bakterier og mikroorganismer
25 JAN Grøn idé skal få mennesker til at spise græs Græsprotein kan være med til at mætte klodens voksende befolkning – og kan produceres økonomisk rentabelt og bæredygtigt. Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi
15 JAN Gode bakterier holder længere med sukkerovertræk Chr. Hansen og DTU Fødevareinstituttet vil i et forskningsprojekt indkapsle sundhedsfremmende bakterier, så de holder og virker bedre i maven på forbrugeren. Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi Sundhedsfremmende stoffer
10 JAN Masterclass om bæredygtighed i fødevareproduktion Hør professor Peter Ruhdal Jensen fra DTU Fødevareinstituttet holde oplægget ”From Waste to Ressource”, når Danish Food Cluster holder masterclass på DTU den 24. januar... Fødevareproduktion Fødevareproduktion Fødevareteknologi