DTU Fødevareinstituttet går den kommende måned i møde med et spændende udbud af arrangementer. Kom f.eks. og vær med til konference om sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse, to professor-tiltrædelsesforelæsninger samt ILSI Europe Annual Symposium (IEAS).
8. november 2024: Professor Katrine Lindholm Bøghs tiltrædelsesforelæsning - hvordan kan forskning hjælpe med at forebygge fødevareallergi i en verden, hvor allergier er et stigende problem?
12. november 2024: Konference om sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse - hvordan arbejder forskere og myndigheder med forskning og rådgivning, der kan fremme sundhed og forebygge sygdom i befolkningen.
18. november 2024: DANMAP-seminar om antibiotikaforbrug og -resistens - hør om de nyeste resultater fra overvågningen af antibiotikaforbrug og -resistens i Danmark. Her kan du stadig nå at deltage online.
27. november 2024: ILSI Europe Annual Symposium (IEAS) - eksperter fra hele verden samles under temaet: "Nourishing Resilience: Adapting to Global Changes and the Future Food Landscape”.
29. november 2024: Professor Elinor Hallströms tiltrædelsesforelæsning - hør om kostændringers potentiale til at forandre både menneskers og miljøets sundhed.
3. december 2024: Uni Food Day 2024 - i år er det overordnede tema plantebaserede ingredienser med fokus på proteinprodukter, fødevaresikkerhed og bismag i planteproteiner. Holdes i regi af Food & Bio Cluster Denmark i et samarbejde med DTU, KU og AU.
Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Kontakt
food@food.dtu.dk for spørgsmål om arrangementerne.