Vurdering og håndtering af kosttilskud

Vurdering og håndtering af kosttilskud

Hvornår

21. okt 13:00 - 16:00

Hvor

DTU - Lyngby Campus, Anker Engelunds Vej 101, 2800 Kgs. Lyngby, Glassalen

Arrangør

DTU Fødevareinstituttet

Seminar

Vurdering og håndtering af kosttilskud

kosttilskudsseminar

DTU Fødevareinstituttet holder seminar om, hvordan kosttilskud bliver videnskabeligt vurderet af forskere, samt hvordan kosttilskudsområdet bliver håndteret af myndighederne i Danmark. 

Seminaret er især relevant for fagpersoner i kosttilskudsbranchen i bred forstand: brancheorganisationer, forskningsinstitutioner, myndigheder, sundhedsfagligt personale og fødevarestuderende. Journalister er også velkomne. 

Det er gratis at deltage i seminaret, som er støttet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen og Food & Bio Cluster Denmark.

Seminaret finder sted på DTU i Lyngby.

Program mandag den 21. oktober 2024 kl. 13-16

Du kan på seminaret høre oplæg om:  

  • Hvordan håndterer Fødevarestyrelsen kosttilskudsområdet i Danmark, og hvordan bruger Fødevarestyrelsen DTU’s risikovurderinger? 
  • Kost og kosttilskud. Metoder, indhold og dataindsamling i Den Nationale Undersøgelse af Danskernes Kost og Fysiske Aktivitet 2021-2024
  • Kemisk risikovurdering af fødevarer – en generel gennemgang 
  • Risikovurderinger af planter i kosttilskud og vurdering af bivirkningsindberetninger
  • Internationalt arbejde om planter og deres indholdsstoffer 

 

Tilmelding 

Det er nødvendigt, at du tilmelder dig seminaret senest den 17. oktober. Du får efter tilmeldingsfristen sendt mere detaljeret program.