Kursus
Kursus i Whole genome sequencing analysis for microbial diagnostic, identification and cluster analysis
DTU Fødevareinstituttet udbyder spændende kursus i gensekventering til ph.d.-studerende samt professionelle i fødevareindustrien og sundhedssektoren. Kurset ligger i naturlig forlængelse af kurset "Mastering whole genome sequencing and metagenomics using Oxford nanopore long read Sequencing. Bench-lab training", men kan også tages som et selvstændigt forløb.
Whole genome sequencing analysis for microbial diagnostic, identification and cluster analysis
Kurset handler om helgenomsekventering (WGS) – en afgørende teknik inden for både forskning og industri. Over fire intensive dage får du et dybere indblik i WGS's anvendelser, fra sporing af sygdomsudbrud og overvågning af antibiotikaresistens, til identifikation af patogener i fødevarer og foder. Kurset kombinerer teori med praktiske computerøvelser, så du både får forståelse for og praktisk erfaring med analyse af WGS-data.
Kontakt
Pimlapas Shinny Leekitcharoenphon Seniorforsker DTU Fødevareinstituttet Telefon: 35887183 pile@food.dtu.dk
Saria Otani Lektor DTU Fødevareinstituttet saot@food.dtu.dk