Webinar om FOODHAY forskningsresultater
Tilmeld dig webinar den 8. februar 2024 for at få viden om, hvordan state-of-the-art FOODHAY forskningsudstyr har ført til spændende ny viden og resultater, som har bidraget til at optimere produktionsprocesserne i fødevareproduktionen og udvikle fremtidens mere sunde og bæredygtige fødevarer. Se programmet.
Siden begyndelsen af 2020 har forskere ved DTU, Københavns Universitet, Teknologisk Institut og Aarhus Universitet investeret i mere end 100 stykker nyt forskningsudstyr i det nationale højteknologiske laboratoriecenter FOODHAY. I alt 103 millioner kroner har Uddannelses- og Forskningsministeriet og partnerorganisationerne selv snart investeret i FOODHAY forskningsinfrastruktur.
På et webinar den 8. februar 2024 kan du blive klogere på, hvordan noget af udstyret har ført til spændende ny viden og resultater, som har bidraget til at optimere produktionsprocesserne i fødevareproduktionen og udvikle fremtidens mere sunde og bæredygtige fødevarer.
Webinaret er især relevant for ansatte i fødevarevirksomheder, industriorganisationer og forskere indenfor fødevarevidenskab.