Konference
WEFTA-konference
‘Sustainable utilization of aquatic resources – changing the way we Seafood’ er temaet for den 51. WEFTA-konference for Western European Fish Technologists Association. Konferencen foregår i København den 16.-20. oktober 2023 og er i år arrangeret af DTU Fødevareinstituttet.
Den årlige WEFTA-konference er en god anledning for forskere, studerende og skaldyrsindustrien til at mødes og præsentere nye forskningsresultater og dele erfaringer.
WEFTA er den centrale platform i Europa for institutioner, der beskæftiger sig med fiskeforarbejdning, anvendt fødevarevidenskab, akvakultur, skaldyrsteknologi, sundhedseffekter af skaldyrsforbrug og forbrugerundersøgelser.
Temaet for dette års konference er: Sustainable utilization of aquatic resources – changing the way we Seafood.
Emnerne vil være:
- Bæredygtig akvakultur og dens forbindelse til fisk og skaldyrskvalitet
- Mikro-/makroalger og deres anvendelser i fødevarer
- Brug af sidestrømme til fødevarer og non-food produkter for at mindske madspild
- Forarbejdning og kvalitet af fisk og skaldyr
- Sikkerhed og autenticitet
- Forbrugerholdninger, samfundsmæssige udfordringer og skaldyrsprodukter
Indsend abstracts
Hvis du ønsker at dele din viden på konferencen, kan du indsende et abstract. Skynd dig ind på hjemmesiden og se de aktuelle deadlines.
Indsend abstract via konferencens website
Tid
16-20. oktober 2023
Sted
DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København V
Tilmelding
Læs mere om WEFTA konferencen og tilmeld dig på konferencesitet www.wefta2023.com
Program
Se programmet her
Kontakt
Nina Gringer Lektor DTU Fødevareinstituttet Mobil: 93511331 ngri@food.dtu.dk