WEFTA-konference

Tilmeld

WEFTA-konference

Hvornår

16. okt - 20. okt 2023

Hvor

DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København V

Arrangør

DTU Fødevareinstituttet

Kontakt

Nina Gringer
wefta2023@food.dtu.dk

Konference

WEFTA-konference

‘Sustainable utilization of aquatic resources – changing the way we Seafood’ er temaet for den 51. WEFTA-konference for Western European Fish Technologists Association. Konferencen foregår i København den 16.-20. oktober 2023 og er i år arrangeret af DTU Fødevareinstituttet.

Den årlige WEFTA-konference er en god anledning for forskere, studerende og skaldyrsindustrien til at mødes og præsentere nye forskningsresultater og dele erfaringer.
WEFTA er den centrale platform i Europa for institutioner, der beskæftiger sig med fiskeforarbejdning, anvendt fødevarevidenskab, akvakultur, skaldyrsteknologi, sundhedseffekter af skaldyrsforbrug og forbrugerundersøgelser.

Temaet for dette års konference er: Sustainable utilization of aquatic resources – changing the way we Seafood.

Emnerne vil være:

  • Bæredygtig akvakultur og dens forbindelse til fisk og skaldyrskvalitet
  • Mikro-/makroalger og deres anvendelser i fødevarer
  • Brug af sidestrømme til fødevarer og non-food produkter for at mindske madspild
  • Forarbejdning og kvalitet af fisk og skaldyr
  • Sikkerhed og autenticitet
  • Forbrugerholdninger, samfundsmæssige udfordringer og skaldyrsprodukter
Indsend abstracts

Hvis du ønsker at dele din viden på konferencen, kan du indsende et abstract. Skynd dig ind på hjemmesiden og se de aktuelle deadlines.
Indsend abstract via konferencens website 

Tid 

16-20. oktober 2023

Sted 

DGI Byen
Tietgensgade 65 
1704 København V

Tilmelding

Læs mere om WEFTA konferencen og tilmeld dig på konferencesitet www.wefta2023.com 

Program
Se programmet her

 
 

Kontakt

Nina Gringer

Nina Gringer Lektor DTU Fødevareinstituttet Mobil: 93511331