DTU Fødevareinstituttet søger børnefamilier, som gerne vil spise mere økologisk,  sundt og bæredygtigt

Emilia Stoltenborg Lagoni
Emilia Stoltenborg Lagoni
Emilia Stoltenborg Lagoni
Emilia Stoltenborg Lagoni

OnePlate-Konceptet

Som børnefamilie kender I måske følelsen af at bruge meget energi på at tilberede et sundt og velsmagende måltid, som hele familien kan lide. Det kan være svært at få børn til at smage på nye fødevarer, og mange familier har derfor et repertoire af faste retter. Mange ønsker dog at prøve noget nyt, som måske også er mere bæredygtigt, men det kan virke uoverskueligt at skulle tage springet ind i en ny verden af mad.

Her kommer OnePlate-konceptet ind i billedet. Konceptet indgår i vores forskningsprojekt, hvor måltiderne er målrettet til børnefamilier.

Måltiderne i OnePlate er baseret på velkendte hverdagsretter, som tomatsuppe, fiskefrikadeller og pizza, som alle har fået et bæredygtigt og kulinarisk twist med udgangspunkt i de Officielle Kostråd. Således tager vi hensyn til både jer og planetens sundhed.

Læs mere om OnePlate-Konceptet her

 

  • Jeres familie består af mindst én voksen og to børn under 18 år
  • I overvejende spiser ikke-økologisk og har et regelmæssigt indtag af kød og fisk

Læs mere om jeres deltagelse her

Emilia Stoltenborg Lagoni